Velorbis og CYKEL-X-PERTEN indgår samarbejde

 

 

 

 

I forbindelse med lancering af vores 2014 cykelprogram samt vores nye hjemmeside velorbis.dk, er vi stolte af at kunne annoncere at Velorbis har indgået et samarbejde med en af Danmarks største cykelkæder; CYKEL-X-PERTEN.  Samarbejdet bevirker at du nu kan købe din cykel online på velorbis.dk og afhente den hos udvalgte CYKEL-X-PERTEN cykelbutikker i hele landet. Se listen af butikker her.

Når du har købt din cykel online hos velorbis.dk og valgt hvilken CYKEL-X-PERTEN du vil hente cyklen hos, får du efterfølgende en sms når din nye cafe-racer er klar til afhentning. Husk at medbringe din kvittering ved afhentning!

Der er en lang række fordele ved dette nye samarbejde med CYKEL-X-PERTEN. En samlet Velorbis cykel fra en cykelfagmand indebærer at du får din Velorbis cykel klargjort og efterspændt samt tilpasset til din køreindstilling.


Efter ca. 2 måneder får du en indkaldelse til gratis efterspænding af din nye Velorbis cykel, og ønsker du at forlænge din garanti til 3 år,  skal du blot overholde de serviceeftersyn, som du bliver indkaldt til. 
Du får et servicehæfte udleveret sammen med cyklen.

For at din nye Velorbis cykel skal holde i mange år frem er er det vigtigt at få smurt og efterspændt de vitale cykeldele såsom eger, lejer, krank, gear, kabler samt låsen periodisk. Velorbis anbefaler et periodisk eftersyn 2-4 gange årligt alt efter hvor meget du bruger cyklen.

Endvidere sikrer samarbejdet med CYKEL-X-PERTEN  at du har mulighed for med lethed at komme ind til et professionelt cykelværkstedet og få rettet småfejl og evt. reklamationer.


 Er der ikke en CYKEL-X-PERTEN tæt på dig på listen over de udvalgte samarbejdspartnere kan vi naturligvis høre om det kan lade sig gøre at inkludere din lokale CYKEL-X_PERTEN denne butik i samarbejdet. Bare skriv til [email protected]

CYKEL-X-PERTEN kæden blev etableret i 1977 og er i dag en af landets største cykelkæder med 52 cykelbutikker landet over. Din lokale CYKEL-X-PERTEN butik er fagmanden, der kan sit kram ned til mindste møtrik.  CYKEL-X-PERTEN sælger kun køreklar cykler som baner vejen for den velkendte cykelglæde.